Kip diner

ZOETZURE KIP en GARNALEN DUMPLINGS Slechts 15 minuten rijden van mij vandaan,

ZOETZURE KIP EN PRAWN DUMPLINGS πŸ₯ŸπŸš Op slechts 15 minuten rijden van mij, heb ik EINDELIJK dit verbazingwekkende enorme Aziatische restauratie bezocht bangbangoriental Er waren ZO veel smakelijk uitziende opties wegens uit te uitzoeken (ik kon noch uitvallen met ie bekijken van ie opeten van mensen πŸ‘€ ), maar vandaag (na 20 minuten ronddwalen!) ging ik uiteindelijk voordat eentje van mijn favoriete klassiekers, zoetzure kip, van officialbamboohut plus watten gestoomde garnalenknoedels van royalchinaone68 . Zij waren alletwee heerlijk plus ik zullen zij graag nog eentje keer opeten, hoewel er zoveel andere spullen zijn diegene ik voorgerecht moeten trachten! Koreaans, spleetoog, Thais, Singaporees plus Indiaas opeten. Portiegroottes zagen er overheen ie generaal hevig vitaal uit, plus mits u eentje afhaalbakje wilt wegens uw sprankjes mee zoals stulp te nemen, rekent u overal 50 p vanaf bakje. U kunt 3 uur kosteloos parkeren op den Morrisons-parkeergarage plus den ingang van den foodhal bevindt zichzelf op den parkeerterrein ter den ingang van den supermarkt – zo gemakkelijk plus handig πŸ‘. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

3 Comments

  1. Lovely shots! Hope to see you again πŸ’š

Back to top button