Kip diner

WONTONS! (Algemene beoordeling: 8/10- DIN TAI FUNG, TOTTENHAM COURT ROAD) Een paar

WONTONS!🥟 dintaifunguk (algemene beoordeling: 8/10- DIN TAI FUNG, TOTTENHAM COURT ROAD) Een paar weken geleden voordat ik de weg overstak om naar elfmusicalldn te kijken, stopte ik snel bij Din Tai Fung (hun nieuwe filiaal op Tottenham Court Road) voor een snel diner. Ik zat nog steeds behoorlijk vol van de lunch, dus ik heb net 2 voorgerechten gekregen: de knapperige garnalenpannenkoek en de wontons van varkensvlees en garnalen in pikante saus. Beiden waren lekker, goed gekookt en hadden veel vulling, maar ik had graag wat meer pit in de wontonsaus gehad. Het menu is behoorlijk groot, dus ik zou graag teruggaan en nog veel meer van hun gerechten proberen! (1 garnalenpannenkoek, 1 wonton van varkensvlees en garnalen in pittige saus, 1 cocktail & servicekosten = £ 41) . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button