Kip diner

WONTONS! (Algemene beoordeling: 8/10- DIN TAI FUNG, TOTTENHAM COURT ROAD) Een paar

WONTONS!🥟 dintaifunguk (algemene inschatting: 8/10- DIN TAI FUNG, TOTTENHAM COURT ROAD) Ene twee weken geleden voordat ik den weg overstak wegens zoals elfmusicalldn te loeren, stopte ik snel te Din Tai Fung (hun nieuwe vestiging op Tottenham Court Road) voordat ene snel maaltijd. Ik zat nog steeds behoorlijk vol van den lunch, dus ik heb televisiekanaal 2 voorgerechten gekregen: den knapperige garnalenpannenkoek plus den wontons van varkensvlees plus garnalen te pikante saus. Beiden waren lekker, juist gekookt plus hadden veel vulling, maar ik had graag watten meer pit te den wontonsaus gehad. Ie spijskaart is behoorlijk vitaal, dus ik zullen graag teruggaan plus nog veel meer van hun gerechten trachten! (1 garnalenpannenkoek, 1 wonton van varkensvlees plus garnalen te pittige saus, 1 cocktail & servicekosten = £ 41) . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button