Kip diner

Weekend lunchen (gelukkig waren er geen echte kameleons!) (algemene beoordeling: 6

Weekendlunch chameleonlondon 🦎 (gelukkig waren er geen werkelijke kameleons! 😬) (Algemene inschatting: 6,5/10 – CHAMELEON,MARYLEBONE) Eentje intact smaakvol (‘buitenshuis’ maar overdekt) restaurant rechtspleging tegenover station Great Portland Street waar leegeten uit Tel Aviv wordt geserveerd! Jou zullen nooit weten dat dit restaurant hier is, want ie is nogal verborgen, maar ie is zo smaakvol plusteken ik hield van ie versiering plusteken den sfeer? Ik moeten zeggen dat ie noch ie soort leegeten is waar ik nuchter van geniet plusteken dat er noch veel op ie menukaart stond dat mij aansprak, maar ik ben opgewekt dat ik ie heb geprobeerd! Wij zijn begonnen met den kubanna brioche plusteken aubergine carpaccio diegene beide lekker waren (plaatje’s 2-5). Ie brood wasgoed warm, zacht plusteken zo licht plusteken den aubergine had eentje heerlijke geroosterde smaakwaarneming. Ik had den lamslende mits hoofdgerecht, diegene worden geserveerd met gestoofde steenkool plusteken knoflookpuree. Ik kon geen look smaken plusteken ie lam wasgoed ok, maar noch den uitgelezene diegene ik heb gehad. Ik zullen dit rechtbank noch nog eentje keer thuisbezorgen, omdat ik noch nuchter van alle smaken te ie generaal genoot (waarschijnlijk gewoon persoonlijke voorliefde), plusteken ik vond ie absoluut noch den prijs waard. Nu ie personeel wasgoed vriendelijk plusteken ik hield van den sfeer plusteken sfeer. Ie heeft geen gigantisch menukaart (watten ik normaal gesproken lekker vind), maar ie is eentje ietsje prijzig, dus ie is eentje plek waar ik naartoe zullen gaan mits eentje traktatie wegens te plezier van den prachtige omtrek, maar ie is noch ie soort leegeten waar ik subjectief van geniet (hoewel ik terug zullen gaan voordat hun heerlijke briochebrood!) (1 ​​brood plusteken dipsaus, 1 klein eetbord, 2 hoofdborden, 2 frisdranken plusteken servicekosten = £ 105). . . . . . . . . . . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button