Kip diner

TRUFFLE LOVER (algemene beoordeling: 7/10 – LINA STORES, KINGS CROSS) Ik ken truffel

TRUFFLE LOVER 😍 (Algemene inschatting: 7/10 – LINA STORES, KINGS CROSS) Ik weet dat truffel noch voordat iedereen geschikt is, maar ik ben er dol op plus samenstel immer den truffelpasta linastores (30-eigeel Tagliolini, zwarte truffel, boter, Parmigiano Reggiano – 1e kiek). Ie wasgoed zoals immer hevig lekker (maar nog lang noch zo lekker indien den truffelpasta te Harry’s brochure, watten mijn absolute favoriet is 😳). heb ervan genoten plus ie is ie trachten waard. Den Tagliatelle met wilde paddenstoelen (kiek 3 – eentje zeer slechte kiek!) Wasgoed re was gekruid plus den pasta wasgoed was gekookt plus overheen ie generaal wasgoed ie eentje lekker rechtbank, maar ik weet noch zeker of ik ie noodzakelijkerwijs weer zullen orderen omdat ie vrij basic aanvoelde. Den voorgerechten focaccia plus burrata (kiek’s 4 plus 5) waren prima, maar niets bijzonders. Ik weet noch zeker waarom, maar ik heb er vandaag noch zoveel van genoten indien voorheen? Ik ben hier immer dol op ie versiering plus den sfeer, ie opeten komt snel uit plus ie personeel wasgoed vriendelijk. (2 voorgerechten, 3 pasta’s, 1 mocktail, 1 glas wijn plus servicekosten = Β£ 64) . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

5 Comments

  1. ❀️

Back to top button