Kip diner

THAI SQUARE (algemene beoordeling: 5/10- THAI SQUARE, COVENT GARDEN) Vorige week heb ik

THAI SQUARE (Algemene inschatting: 5/10 – THAI SQUARE, COVENT GARDEN) Vorige week heb ik gegeten ter den covent Garden-vestiging van Thai Square, plus helaas wasgoed ik overheen ie generaal ene ietsje teleurgesteld. Geen van den afgebeelde gerechten wasgoed heet (ongeacht den pannenkoeken diegene honingbij den eend kwamen), plus den roergebakken gemberkip wasgoed veel te zoutig plus had GEEN smaakwaarneming van gember. Den Thaise vierkante gebakken rijst plus aromatische eendenpannenkoekjes smaakten lekker (ondanks dat zij gewoon warm waren), maar ik vond welnu ene twee kleine botjes ter den geraspte eend, watten noch lekker wasgoed wegens op te bijten! Ik heb vroeger genoten van maaltijden op Thai Square, dus ik zullen teruggaan, maar noch zoals dit Covent Garden-vestiging. (1 voorgerecht, 3 hoofdgerechten, 1 bijgerecht, 1 pils, 1 mocktail, 1 frisdrank plus servicekosten = £92) . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button