Kip diner

Terugblik dinsdag! Vorige week om deze tijd was ik aan het smullen van deze smakelijke maaltijd

Terugblik dinsdag! 🥩🍳🍟 Vorige week wegens dit tijdstip at ik dit smakelijke maaltijd everardsmeadows Alles wasgoed ja gekookt plus ik vond hun frites hevig lekker! Ik weet dat noch iedereen ie ooit is met ananas op eentje hartig hof, maar ik denken dat ie intact ja samengaat met den zoute achterham? Ik had zowel den stroopspons met vanilleijs indien toetje, dat wasgoed zo heerlijk? I ?? den enorme boom zonder met alle kerstverlichting, evenals ie versiering plus den ontspannen sfeer binnenshuis, plus onze serveerster wasgoed vriendelijk. (4 hoofdgerechten, 1 dessert, 3 uitgestrekte glazen wijn plus 1 frisdrank = £ 85) . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button