Kip diner

SOJA & HONING GEROOSTERDE ZALM Eerste recept gekookt uit mijn nieuwe kookboek “De snelle

SOJA & HONING GEROOSTERDE ZALM Eerste recept gekookt uit mijn nieuwe kookboek “Den snelle braadpan” om missminifer voordat ie avondeten vandaag plusteken ik vond ie massaal 😋 Ik heb den asperges, erwten plusteken pindanoot’s weggelaten plusteken den zalmfilets gekruid met zoutig plusteken peper voordat ik den marinade erop, voorts precies ie recept gevolgd. Ene intact lekker rechtbank dat ik zeker nog eentje keer ga maken, plusteken ik hou van ie minimale afwassen erna 😬 INGREDIËNTEN DIE IK HEB GEBRUIKT: •Zalmfilets •Sugar snaps •Tenderstem broccoli •Gember (geraspt) •Vruchtensap van 1 limoen •Rode chili ( fijngesneden) •Lentetijd-uitjes (fijngesneden) •Honing •Sesamolie •Sojasaus •Zoutig •Zwarte peper . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button