Kip diner

Schaal Zoet Grazen Bewaar voor later Ad TGIF! Na een doordeweeks feest,

Sweet Grazing plateau hey_renu ❤️ Bewaar voor later ❤️ Ad TGIF! Na een doordeweekse viering trakteer ik mijn gezin op een zoete weideplank voor de filmavond op vrijdag. Dit was eigenlijk therapeutisch, en ik had nog wat restjes (winst)! 👉🏽Bekijk mijn verhalen over hoe ik dit heb gemaakt. Deze zijn vegetarisch-vriendelijk, en nee, ik heb mijn kinderen niet het hele bord laten eten. Allemaal in de geest van vrijdagavond matiging 😉 Wat zijn jouw favoriete snoepjes? Mijn favoriete combinatie is HARIBO Giant Strawbs en HARIBO Rainbow Strips Zing. 👉🏽Om kans te maken op deze smakelijke vegetarische traktaties hoef je alleen maar het volgende te doen: 👉🏽Volg mij hey_renu EN haribouki_ – Like en SAVE dit bericht – Tag je vrienden. . . .

Related Articles

Back to top button