Kip diner

RISOTTO VAN ERWTEN & PARMEZAAN Ik wilde vanavond lekker warm comfortfood en had dat ook

PEA & PARMESAN RISOTTOπŸ‘Œ Ik wilde vanavond lekker warm comfortfood plus had watten Parmezaanse kaas wegens op te tradities. Dit recept voordat ene Parmezaanse risotto kwam ik tegen van gracegoodeats Ik deed er watten meer zoutig honingbij plus voegde twee teentjes fijngehakte look toe aan den uien. Ik besloot zowel wegens helemaal op ie einde watten ontdooide diepvrieserwten toe te voegen, watten ik ten zeerste aanbeveel! Ik heb watten chips met paprika plus Parmezaanse kaas geproduceerd wegens ongeacht den risotto te opeten (plus wegens ie laatste ietsje Parmezaanse kaas be te werken!) Zij paardenhoeven schattig maar 6-7 minuten te gevangenissen op 190Β°C. Ik heb genoten van dit maaltijd vanavond πŸ˜‹ Ie is intact gemakkelijk te maken plus ene geweldige methode wegens Parmezaanse kaas te tradities – zeker ene wegens toe te voegen aan den reguliere recepten! INGREDIΓ‹NTEN DIE IK HEB GEBRUIKT: β€’Arboriorijst β€’Olijfolie β€’Kippenbouillon β€’Ui (fijngehakt) β€’Knoflookteentjes β€’Parmezaanse kaas β€’Paprika β€’Zoutig β€’Zwarte peper β€’Witten peper β€’Verse peterselie (ordinair gesneden) β€’Erwten β€’Boter (ongezouten) . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

  1. Yummy! That looks good. I’m not much of a cook, but I love to bake. I would love for you to check out my page ❀️

Back to top button