Kip diner

Pittige aardappelschillen bewaar recept Recept 22 : Ik wed dat je me niet zou geloven

Pittige aardappelschillen ❀️bewaar recept ❀️ Recept 22 : Ik wed dat jou mij noch zullen geloven indien ik zei dat dit geproduceerd zijn van aardappelschilafval? Indien jou jou aardappelen schilt (ik probeer ie noch meer), maak dit dan gewoon ok! πŸ‘‰πŸ½Slaatje dit recept op, want ik weet dat jij ie zowel heerlijk zult vinden. IngrediΓ«nten: -Aardappelschillen van 4 middelgrote aardappelen. -3 el olijfolie -Smaakstoffen: Β½ tl gerookt zoutig blackthornsalt peper, knoflookpoeder, gemengde smaakstoffen, gerookte paprika lachinatasmokedpaprika chilivlokken. Werkwijze: -Wasgoed plusteken schil uw aardappelen. -Dep jou schillen verdord plusteken snijd zij te weerga lange repen. -Sprenkel watten olijfolie te eentje kom plusteken voeg den smaakstoffen toe plusteken meng was. -Airfryer lopend 10 minuten, mix halverwege ninjakitchenuk of kook lopend 15 minuten op 170c, mix halverwege totdat zij goudbruin plusteken krokant zijn. -Serveer met eentje chilimayonaise πŸ‘‰πŸ½Tag mij indien jou dit kleine beauties maakt plusteken doet eentje ietsje save the peel dance with joy! . . . .

Related Articles

Back to top button