Kip diner

Ontbreekt de (algemene beoordeling: (8/10, BANCONE, COVENT GARDEN) Een zeer late pos

Ik mis de 🍝 bancone.pasta (Algemene beoordeling: (8/10, BANCONE, COVENT GARDEN) Een erg late post, maar begin december bezocht ik de Covent Garden-vestiging van bancone.pasta voor de lunch om te zien wat al het Het was een hype. Ik had wisselende recensies over deze zaak gehoord, maar mijn pastagerecht was heerlijk! Ik ging voor de gerookte aardappelraviolo met wintertruffel die ik erg lekker vond. Alle smaken pasten goed bij elkaar en je proefde echt de rokerigheid van de aardappelpuree. Ik dacht echter dat de portiegrootte klein was en de rand van de raviolo iets te stevig. Omdat ik nog steeds een beetje honger had na de raviolo, besloot ik een dessert te proberen – Cranberry, gekonfijte citroen, vanille, meringue. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten, maar het was een aangename verrassing, hoewel er iets te veel van de bittere citroen voor mij was, maar over het algemeen ben ik blij dat ik het heb geprobeerd. Als je van zoet houdt cocktail, de cherry Americano is een winnaar ?? Ik zou graag teruggaan om de raviolo weer te hebben en meer van hun pasta te proberen borden! (1 hoofdgerecht, 1 dessert, 1 cocktail & servicekosten = £ 46). . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button