Kip diner

Ontbreekt de (algemene beoordeling: (8/10, BANCONE, COVENT GARDEN) Een zeer late pos

Ik mis den 🍝 bancone.pasta (Algemene inschatting: (8/10, BANCONE, COVENT GARDEN) Ene hevig late postbode, maar start december bezocht ik den Covent Garden-vestiging van bancone.pasta voordat den lunch wegens te zien watten alreeds ie Ie wasgoed eentje hype. Ik had wisselende recensies overheen dit zaak gehoord, maar mijn pastagerecht wasgoed heerlijk! Ik ging voordat den gerookte aardappelraviolo met wintertruffel diegene ik hevig lekker vond. Alle smaken pasten juist tijdens mekaar plusteken jij proefde nuchter den rokerigheid van den aardappelpuree. Ik denken echter dat den portiegrootte klein wasgoed plusteken den zoom van den raviolo iets te stevig. Omdat ik nog steeds eentje ietsje zucht had na den raviolo, besloot ik eentje dessert te trachten – Cranberry, gekonfijte citroen, vanille, meringue. Ik wist noch nuchter watten ik kon vooruitzien, maar ie wasgoed eentje aangename verrassing, hoewel er iets te veel van den bittere citroen voordat mij wasgoed, maar overheen ie generaal ben ik opgeruimd dat ik ie heb geprobeerd. Indien jij van zoetsmakend houdt cocktail, den cherry Americano is eentje winnaar ?? Ik zullen graag teruggaan wegens den raviolo weer te hebben plusteken meer van hun pasta te trachten borden! (1 hoofdgerecht, 1 dessert, 1 cocktail & servicekosten = £ 46). . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button