Kip diner

Oktober fotodump>> Scroll naar rechts Een van mijn drukste maanden, dus hier is een snelle

Oktober fotodump>> Scroll naar rechts hey_renu Een van mijn drukste maanden, dus hier is een korte fotodump van oktober, waarvan een groot deel gericht is op mijn ongelooflijke India-reis met mijn moeder. Ik heb nauwelijks gepost omdat ik in het moment wilde zijn, en terugkijkend heb ik een grote vakantieblues. 1. JW Marriot Juhu jwmarriottjuhu 2. Gateway of India, Mumbai Taj Mahal 3. roofberriesbandra 4. Sea lounge-ontbijt in The Taj Mahal Palace Mumbai tajmahalmumbai 5. Prachtige idyllische meher_farms moet je bezoeken! 💯 6. Abu Dhabi 7. Bombay Baking Cafe jwmarriottjuhu 8. Metro Link Delhi 9. Diwali 10. Scottish Influencer awards food finalist 2022 scotinfluencerawards . . . . .

Related Articles

Back to top button