Kip diner

N•O•P•I Deze door het Midden-Oosten en Azië geïnspireerde maaltijd gisteravond was perfect

N•O•P•I Dit vanwege ie Midden-Oosten plusteken Azië geïnspireerde maaltijd nopi_restaurant gisteravond wasgoed den perfecte traktatie voordat wij zoals ie theater gingen. Ik wilde dit plek alhoewel eentje tijdje uitproberen nadat ik vorig klas zoals ottolenghi, eentje ander restaurant, ROVI, wasgoed geweest (dat eentje ander menukaart heeft plusteken even interessant plusteken smakelijk wasgoed!). (Algemene inschatting: 8/10 – NOPI, SOHO) Wij zijn begonnen met den gemengde zaadlavosh met gebrande boter tzatziki plusteken Iraanse limoen diegene ZO heerlijk wasgoed dat wij er nog eentje schoolbord van bestelden! Ik zullen teruggaan wegens dit lavosh nog eentje keer te opeten plusteken ie is zeker iets waar ik zoals ga hunkeren? Vervolgens wasgoed den geroosterde aubergineschotel met olijfyoghurt plusteken masala gekruide vijgen. Dit wasgoed werkelijk den eerste keer dat ik vijgen probeerde plusteken ik heb er eigenlijk van genoten. Ik wou dat er meer op ie schotel stonden, want ik vond den olijven veel te zoutig plusteken den aubergine zelf hevig lusteloos. Ie sound van dit schotel sprak mij hevig aan, dus ik ben blijmoedig dat ik ie heb geprobeerd, maar ik zullen ie noch nog eentje keer thuisbezorgen. Den baharat-beboterde aardappelen waren wasgoed gekookt, boterachtig, smakelijk plusteken rustgevend – ik bedoel, wie houdt er noch van eentje kom boterachtige koolhydraten ?????? Den octopus plusteken saag aloo-schotel wasgoed zo interessant plusteken vol van smaakwaarneming met eentje mooie pittige warmte van den saag aloo. Zeker eentje schotel dat ie trachten waard is! Alreeds ie personeel wasgoed vriendelijk, gastvrij plusteken attent plusteken ik hield van den ambiance plusteken sfeer – eentje smaakvol restaurant met slim personeel plusteken service (alle medewerkers droegen zowel gezichtsmaskers)! Ene ietsje aan den prijzige kantkloswerk, dus ie is eentje plek waar ik heen zullen gaan indien traktatie, maar zeker eentje plek diegene ik zullen aanbevelen plusteken waar ik zoals terug zullen gaan. Oh plusteken den wodkacocktail met citroen plusteken koriander wasgoed eentje winnaar? (5 gerechten – 2 hapjes, 1 bijgerecht plusteken 2 kleine bordjes, 2 alcoholische dranken plusteken servicekosten = 82). . . . . . . . . . . . .

Related Articles

5 Comments

  1. Hi fellow blogger! Come check out this awesome blogger community. We have a live non posting growth event happening Friday! Visit @boss.babes.united and check out their latest post on how to join! Hope to see you there! ☺️

Back to top button