Kip diner

NOBU (algemene beoordeling: 9/10, NOBU PARK LANE, MAYFAIR) Een paar weken geleden heb ik

🍣NOBU🍣 (algemene inschatting: 9/10, NOBU PARK LANE, MAYFAIR) Ene twee weken geleden had ik leuke foodie-week, beginnend met ene maaltijd te foleysrestaurant (ik heb geen kiek’s vervaardigd), daarna afternoon tea theritzlondon (zie vorige postbode) plus maaltijd dimtrestaurant (Charlotte straatfiliaal, geen kiek’s vervaardigd) den volgende dag, plus eindigend met maaltijd nobuoldparklane 🤩 Alle gerechten waren heerlijk plus ik zullen zij graag iedereen weer opeten, buiten den teriyaki-kipspiesjes (5e kiek) diegene ECHT teleurstellend waren plus noch watten ik van ene plek mits dit had verwachten. Zij waren te gaar, verdord plus behoorlijk slap plus ik zullen dit zeker noch nog ene keer thuisbezorgen? Den pittige edamame (2e kiek) had ene werkelijke kick voordat kip, watten massaal wasgoed, plus den nigiri waren heerlijk (den pittige yellowtail wasgoed mijn favoriet). Den honingtempura-kreeft (6e kiek) wasgoed vlezig plus volmaakt gebakken, nipt mits den tempura-groenten diegene met smakelijke dipsaus kwamen (4e kiek). Ie record van den maaltijd wasgoed voordat mij absoluut den zwarte kabeljauw (3e kiek) waar ik absoluut dol op ben? Den churros waren ok – ene ietsje zwaar plus hard zoals mijn smaakwaarneming, maar den chocoladefondant met groene thee-ijs wasgoed ie perfecte einde aan den maaltijd (ie wasgoed trouwens noch mijn verjaring!) plus ik schenkkan mij noch herinneren welke cocktail ik had, maar ie wasgoed ene pittige plus dat wasgoed ie ?? Ik schenkkan noch wachten wegens hier terug te komen wegens dit iedereen weer te leegeten (buiten diegene kip spiesjes!) plus probeer meer van hun menukaart? Personeel wasgoed vriendelijk plus attent, maar ik moeten toegeven dat ik ene ietsje onder den indruk wasgoed van ie versiering plus den sfeer van den plek, maar ie leegeten maakte dat zeker ja. . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button