Kip diner

Moest de Giant Peanut Butter Cup proberen die viraal gaat en omg, ik hou zelfs van m

Moest de Giant Peanut Butter Cup proberen die viraal gaat en omg, ik vind het nog leuker dan ik dacht! 💯🥜🍫 TBH Ik koop zelden rijstwafels meer, maar deze trend zou me er gewoon weer aan verslaafd kunnen maken. 💁🏻‍♀️ Je kunt nooit fout gaan met de combinatie van pb + chocolade en dit heeft echt reese’s cup vibes. Het schilferige zeezout bovenop = *chef’s kiss* Geïnspireerd door healthfulradiance + ambitiouskitchen 💗 Video 🎥 door eatingbirdfood Zo heb ik het gemaakt: 1 licht gezouten rijstwafel 1 Eetlepel pindakaas (of een andere notenboter) 2 Eetlepels chocoladeschilfers ( Ik gebruikte lilys_sweets) ¼ theelepel kokosolie Zeezoutvlokken 1. Smeer pindakaas op je rijstwafel. 2. Smelt chocolade met kokosolie. 2. Smeer op gesmolten chocolade en bestrooi met zeezoutvlokken. 3. Vries ongeveer 10-20 minuten in of tot de chocolade is uitgehard en geniet ervan! Als je nieuwsgierig bent, zijn hier de macro’s met lilys_sweets chocoladeschilfers: 245 calorieën, 18 g vet, 14 g koolhydraten, 8 g vezels, 1 g suiker, 7 g eiwit. Tag me als je dit recept hebt gemaakt! Ik kan niet wachten tot je het probeert. 🥰 VOLG 👉❤️ coachginnytoll ✅ voor meer gezonde recepten en tips. . . .

Related Articles

Back to top button