Kip diner

Moest de Giant Peanut Butter Cup proberen die viraal gaat en omg, ik hou zelfs van m

Moest den Giant Peanut Butter Cup trachten diegene viraal gaat plus omg, ik vind ie nog leuker dan ik denken! 💯🥜🍫 TBH Ik koop zelden rijstwafels meer, maar dit trend zullen mij er gewoon weer aan verslaafd kunnen maken. 💁🏻‍♀️ Jouw kunt nooit onjuistheid gaan met den combinatie van pb + reep plus dit heeft eigenlijk reese’s cup vibes. Ie schilferige zeezout leeg = *chef’s kiss* Geïnspireerd ingevolge healthfulradiance + ambitiouskitchen 💗 Video 🎥 ingevolge eatingbirdfood Zo heb ik ie vervaardigd: 1 licht gezouten rijstwafel 1 Opscheplepel pindakaas (of eentje andere notenboter) 2 Eetlepels chocoladeschilfers ( Ik gebruikte lilys_sweets) ¼ theelepeltje kokosolie Zeezoutvlokken 1. Smeer pindakaas op jou rijstwafel. 2. Smelt reep met kokosolie. 2. Smeer op gesmolten reep plus bestrooi met zeezoutvlokken. 3. Vries vrijwel 10-20 minuten ter of totdat den reep is uitgehard plus geniet ervan! Indien jou nieuwsgierig bent, zijn hier den macro’s met lilys_sweets chocoladeschilfers: 245 calorieën, 18 g vettig, 14 g koolhydraten, 8 g vezels, 1 g suiker, 7 g prote. Tag mij indien jou dit recept hebt vervaardigd! Ik vermag noch wachten totdat jou ie probeert. 🥰 VOLG 👉❤️ coachginnytoll ✅ voordat meer gezonde recepten plus tips. . . .

Related Articles

Back to top button