Kip diner

MIJN THAISE FEEST Ik heb zo’n leuke tijd gehad tijdens een Thaise kookles in Bangkok l

MIJN THAISE FEEST 😋 Ik heb afgelopen maandag zo’n leuke tijd gehad tijdens een Thaise kookles in Bangkok. We begonnen met het nemen van een tuk-tuk naar een lokale voedselmarkt, waar we wat ingrediënten voor onze gerechten kochten, en onze lieve leraar vertelde ons over verschillende Thaise ingrediënten – ik heb hier zoveel geleerd! Toen was het terug naar de keuken om te beginnen met koken. Onze docent begon met een demo en daarna gingen we aan de slag op onze eigen werkplekken. Ik heb gemaakt: -Thaise groene kipcurry -garnalen pad Thai -garnalen Tom yum soep de hele ervaring was in totaal 4 uur en we mochten gaan zitten en alles opeten wat we aan het einde hadden gemaakt (wat veel te veel was, ook al was het allemaal heerlijk!). Omdat we het eten zelf aan het maken waren, moesten we het kruidenniveau in onze eigen gerechten regelen (ik ging natuurlijk extra pittig?) En we kregen de recepten voor alles om mee naar huis te nemen. Het was mijn eerste keer dat ik een kookles in het buitenland volgde, en ik zou het zeker nog een keer doen 🙂 . . . . . . . . . .

Related Articles

4 Comments

Back to top button