Kip diner

MIJN THAISE FEEST Ik heb zo’n leuke tijd gehad tijdens een Thaise kookles in Bangkok l

MIJN THAISE FEEST 😋 Ik heb afgelopen maandag leuke tijdstip gehad tijdens ene Thaise kookles ter Bangkok. Wij begonnen met ie nemen van ene tuk-tuk zoals ene lokale voedselmarkt, waar wij watten ingrediënten voordat onze gerechten kochten, plusteken onze lieve onderwijzer vertelde onzerzijds overheen verschillende Thaise ingrediënten – ik heb hier zoveel geleerd! Waarna wasgoed ie terug zoals den kookplaats wegens te par met kokerij. Onze leraar begon met ene demo plusteken daarna gingen wij aan den slag op onze inherent werkplekken. Ik heb geproduceerd: -Thaise groene kipcurry -garnalen padachtige Thai -garnalen Tom yum soep den hele ervaring wasgoed ter totaal 4 uur plusteken wij mochten gaan zitten plusteken alles opeten watten wij aan ie einde hadden geproduceerd (watten veel te veel wasgoed, zowel alhoewel wasgoed ie allen heerlijk!). Omdat wij ie opeten zelf aan ie maken waren, moesten wij ie kruidenniveau ter onze inherent gerechten regelen (ik ging natuurlijk toegevoegd pittig?) Plus wij kregen den recepten voordat alles wegens mee zoals stulp te nemen. Ie wasgoed mijn eerste keer dat ik ene kookles ter ie buitenland volgde, plusteken ik zullen ie zeker nog ene keer doet 🙂 . . . . . . . . . .

Related Articles

4 Comments

Back to top button