Kip diner

Mijn go-to vinaigrette-saladedressing Na veel zelfgemaakte dressings te hebben geprobeerd

Mijn go-to vinaigrette-saladedressing Na veel zelfgemaakte dressings uit verschillende salade-recepten te hebben geprobeerd, heb ik eindelijk een combinatie gevonden waar ik dol op ben! Dit is degene die ik keer op keer gebruik en het past goed bij bijna elk soort salade-toppings. Recept 📹by fit_nessmeg 3 eetlepels olijfolie 1 1/2 eetlepel appelciderazijn 1 eetlepel Dijon-mosterd 1- 1 1/2 eetlepel honing 1/4 theelepel gebarsten zwarte peper 1/8 theelepel knoflookpoeder 1/8 theelepel uienpoeder Een snufje zout Knijp verse citroen Meng alle ingrediënten goed door elkaar (ik schud ze het liefst in een potje) en giet over je favoriete salade. Salade op de foto: geroosterde wortelsalade met gemengde groenten, wilde rijst, feta en zonnebloempitten. . . Volg ❤️ CoachGinnyToll voor meer. . .

Related Articles

2 Comments

  1. Looks divine👏🙌 we had a smoothie with mango almond butter and date syrup and lions mane mushroom extract. 🎃

Back to top button