Kip diner

Mijn go-to vinaigrette-saladedressing Na veel zelfgemaakte dressings te hebben geprobeerd

Mijn go-to vinaigrette-saladedressing Na veel zelfgemaakte dressings uit verschillende salade-recepten te hebben geprobeerd, heb ik tenslotte eentje combinatie gevonden waar ik dol op ben! Dit is diegene diegene ik keer op keer gewoonte plus ie past was erop haastigheid elk soort salade-toppings. Recept šŸ“¹by fit_nessmeg 3 eetlepels olijfolie 1 1/2 lepel appelciderazijn 1 lepel Dijon-mosterd 1- 1 1/2 lepel honing 1/4 theelepeltje gebarsten zwarte peper 1/8 theelepeltje knoflookpoeder 1/8 theelepeltje uienpoeder Eentje snufje zoutig Knijp verse citroen Meng alle ingrediĆ«nten was om elkander (ik schud zij ie liefst ter eentje wedstrijdje) plus giet overheen jij favoriete salade. Salade op den plaatje: geroosterde wortelsalade met gemengde groenten, wilde rijst, feta plus zonnebloempitten. . . Volg ā¤ļø CoachGinnyToll voordat meer. . .

Related Articles

2 Comments

  1. Looks divinešŸ‘šŸ™Œ we had a smoothie with mango almond butter and date syrup and lions mane mushroom extract. šŸŽƒ

Back to top button