Kip diner

MIDDAG TEA Iedereen heeft af en toe een beetje bladgoud in zijn leven nodig

MIDDAG TEA theritzlondon Iedereen heeft overheen plus toe watten bladgoud te zijn leven nodig?! dit, omdat ie veel langer aanvoelt! Den thee vond positie te den voormalige balzaal van ie hotel te The Ritz Club. Ie wasgoed mooie ruimte diegene den hele ervaring nog specialer maakte ongeacht den pianist diegene omvangrijk wasgoed! Ie hartige opeten bestond uit 6 verschillende vingersandwiches diegene allen lekker waren (mijn favoriet wasgoed den Egg Mayonaise te ene Brioche Roll?). Eentje tweede reclamebord sandwiches worden tevoorschijn gehaald zodra wij onze eerste op hadden zonder dat wij erom vroegen – hevig onder den indruk! Hoewel ik van alle sandwiches heb genoten, geef ik subjectief den voorliefde aan afternoontea’s diegene reserve goedje serveren aan sandwiches mits onderdeel van den hartige vorming (bijv. Taartjes enzovoort.) Alle 3 den zoete gerechten waren GEWELDIG? zij waren licht plus zo lekker, plus waren absoluut ie record ! Wij kregen warme scones met gewone plus rozijnen geserveerd met clotted cream plus jam (geen plaatje vervaardigd). Ik moeten toegeven dat ik hier teleurgesteld overheen wasgoed, omdat zij behoorlijk zwaar plus stug waren plus ik zeker elders huis heb gehad. Er waren 18 verschillende soorten thee wegens uit te schiften plus zij brengen jij ene 2e portie. Zij gaan ervan uit dat jij dezelfde nog ene keer wilt, dus zorg ervoor dat jij zij vertelt of jij ene andere wilt trachten zoals ik deed (den tafelbediende nam mijn eerste kopje thee weg waar ik huwelijk van genoot plus werkelijk wilde opdrinken zonder dat ik ie besefte? 🏽‍♀️). Normaal gesproken ben ik geen volwassene fan van champagne, maar diegene diegene zij serveerden wasgoed huwelijk lekker ?? Dit is absoluut ene speciale afternoontea diegene ie trachten waard is, vooral wegens den sfeer plus locatie. Qua opeten, hoewel er niets mis mee wasgoed, is ie noch mijn favoriete waar ik ben geweest, maar ik zullen natuurlijk graag terugkomen! . . . . . . . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button