Kip diner

Makkelijke recepten Ik hoop echt dat je genoten hebt van de recepten die ik deze week heb gedeeld

Makkelijke recepten hey_renu Ik hoop echt dat je hebt genoten van de recepten waarvoor ik deze week heb gedeeld. Als je op mij lijkt, wil je waarschijnlijk effectief koken met minder voedselverspilling, zodat je minder tijd in de keuken hoeft door te brengen! Fotorecepten: -Platte broden/paratha’s met overgebleven Bombay-aardappelen -Bombay-aardappelen (kijk op de haspel voor het recept) -Nog een dag in de koelkast of vriezer bewaard Ik wil je enkele aanbevelingen geven voor het verminderen van voedselverspilling die ik heb overgenomen van de Waitrose-website . (https://www.waitrose.com/ecom/content/sustainability/food-waste) 1. Winkel slim 2. Bewaar je eten goed (koelkast, vriezer en kasten) 3. Gebruik het op 👉🏽Tell me, welk eten afvalrecept jou het meest geïnspireerd deze week? . . . .

Related Articles

Back to top button