Kip diner

LUXEMBURG Dit zijn slechts enkele van de foodie-highlights van mijn stedentrip

LUXEMBURG 🍟🍷🍻🥓🧀🥖🇱🇺 Dit zijn slechts enkele van den foodie-highlights van mijn stedentrip zoals Luxemburg vorige week! Ie is eentje interessante, mooie kleine stad met schattige wijnbars, cafés/coffeeshops plusteken wasgoed nuttigen plusteken pils. Hun chips verdienen zeker zowel eentje vermelding – ik kon er geen voldoende van krijgen! 😏 vins_fins_grund (kiek 1) dit is den schattigste plusteken miniemste wijnbar diegene ik uiteindelijk heb waargenomen plusteken ik vond ie hier groots 😍 Zij hebben eentje groots vlees- plusteken kaasplateau geproduceerd plusteken ik heb voordat ie vooraf slakken geprobeerd!…(ie vonnis is still out on them 🤔) bossoluxembourg (kiek 2) Dit wasgoed mijn eerste maaltijd te Luxemburg plusteken ie wasgoed heerlijk! Ie wordt eentje ‘Flammkueche’ gezegd plusteken dit is den Elzas, eentje superdun flatbread/pizza met spek plusteken ui. Ging intact wasgoed met eentje van hun lokale bieren ‘Bofferding’ 🍕🍺👌 paname_bar (kiek 3) dit wasgoed serieus den liefste truffel Mac ‘n’ cheese diegene ik uiteindelijk heb gehad! Ie wasgoed eentje enorme portie, super cheesy plusteken had den perfecte hoeveelheid truffel erin. Ik hield zowel van den topping van knapperige ham? (Ie is manifest eentje populaire plek omdat ie allen volgeboekt wasgoed op eentje vrijdagmiddag, dus wij moesten zonder te den koude zitten – absoluut den moeite waard!). Wij wilden meer van dit Mac ‘n’ cheese voordat wij vertrokken, dus boekten wij eentje tafel voordat den lunch op zondag, maar ie wasgoed eentje ander menukaart te ie weekend, dus wij moesten genoegen nemen met eentje truffel Mac ‘n’ cheese tosti (kiek’s 8&9) . Ie wasgoed noch zo wasgoed indien ie originele, maar jou kunt noch vergissing gaan met geraspte truffel plusteken dubbele koolhydraten! charles_sandwiches Ik heb eentje twee van dit winkels waargenomen plusteken ie stond absoluut te mijn top 5 sandwiches diegene ik uiteindelijk heb gegeten (kiek’s 5&6). Te den volmaakt knapperige baguette had ik spek, barbecuesaus, gesmolten cheddar, den uiterst perfecte gekarameliseerde uien, geroosterde paprika’s plusteken jalapeños … ie wasgoed hemels👌. . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button