Kip diner

KOREAN BBQ (algemene beoordeling: 7/10, KOBA, Fitzrovia) Het is mijn tweede keer hier,

KOREAN BBQ kobalondon (algemene inschatting: 7/10, KOBA, Fitzrovia) Ie is mijn tweede keer hier, plus den goedje veranderden….. mijn favoriete gerechten van den vorige keer waren dit keer mijn minst favoriete plus vice versa 🤷🏽‍♀️ Den pittige kip plus pittige varkensbuik diegene op den bbq ter ie midden van den tafel werden gekookt, waren heerlijk plus ik zullen zij graag alletwee weer opeten? garnalen, diegene ik ene ietsje slap vond. Helaas viel den knoflookgebakken rijst met asperges (4e kiek) dit keer tegen plus ontbrak ie aan smaakwaarneming plus smaakstoffen (ik vond ie massaal den vorige keer ☹️). Ik vind ie overheen ie generaal nog steeds ene ietsje hardloopwedstrijd, maar begrijp dat dit den ervaring is waarvoor jouw hier betaalt, evenals ie opeten. (1 garnalenknoedel, 1 groentenknoedel, 2 gebakken rijst met knoflookasperges, 1 pittige kip plus 1 pittig buikspek voordat den grill, 1 slaatje plus lente-ui, 1 cocktail, 1 rode wijn, 1 gemberthee plus servicekosten = £ 95) . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

4 Comments

  1. Oh that’s disappointing to hear 😔 it’s a shame they weren’t consistent across each time you were there. The pork belly looks amazing though 🤤😌🥓

  2. Are you cooking?! Who’s cooking? Do you have a private chef there? I need one of them

Back to top button