Kip diner

KLASSIEKE CARBONARA Dit is precies wat ik vandaag wilde op een koude, natte dag, en dat is het ook

CLASSIC CARBONARA🍝 Dit is precies watten ik vandaag wilde op ene koude, natte dag, plusteken er wordt geen crème tweedehands, zoals ie vervaardigd moeten wordt! Dit recept van sundaybrunchc4 sundaybrunchfood wasgoed snel, makkelijk plusteken lekker 😋 (hun recept te 3 stappen vind jouw op hun Insta-pagina). Dit gaat zeker ene regulier recept wordt, maar ik denken dat ik den volgende keer ene toegevoegd ei zullen tradities plusteken vergeet noch ie pastawater toe te voegen – ie maakt huwelijksinzegening ene verschil! INGREDIËNTEN DIE IK HEB GEBRUIKT: •Reserve vergine olijfolie •Gerookte spekreepjes •Gedroogde spaghetti (bewaar watten van ie pastawater) •2 hele eieren •2 eidooiers •Parmezaanse kaas •Zoutig •Zwarte peper (VEEL!) •Verse peterselie (fijngehakt ) . . . . . . . . . . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button