Kip diner

KERSTFEESTEN (algemene beoordeling: 8/10 – DISHOOM, KENSINGTON) Een paar

KERSTFEESTEN dishoom (algemene beoordeling: 8/10 – DISHOOM, KENSINGTON) Een paar weekenden geleden heb ik me overgegeven aan het kerstfeestmenu van Dishoom. Alles was lekker en goed gekookt en ik hield van de kerstsfeer van een kerstmuts die op iedereen wachtte aan elke tafel. Mijn favoriete gerechten waren de huiszwarte daal (zoals altijd), de kip Ruby biryani (die ik nog nooit eerder heb geprobeerd – geen foto maar hij zit in de zwarte pot), en ik was aangenaam verrast door de pau bhaji (een van de voorgerechten op de eerste foto) 😋 Het enige waar enkelen van ons niet zo dol op waren, was de kalkoenpoot, waarvan ik de smaak niet zo lekker vond, en ik hield ook niet van het dessert (gehakttaart kulfi , niet afgebeeld) maar ik hou niet echt van kulfi of gehakttaarten, dus die zou ik nooit winnen! De spruitjes en broccoli die aan de zijkant van de kalkoenpoot kwamen, waren echter een smakelijke kersttoevoeging. Het kost £ 42pp voor de niet-vegetarische versie en bevat zoveel bijgerechten als je wilt (Naan, Roomali, Roti, Kachumber & Raita), maar exclusief drankjes. De porties zijn van een goede grootte en er is veel eten (je zult zeker geen honger hebben!) En ondanks dat het er super druk was, was het personeel allemaal vriendelijk. Er waren een paar verwarringen met het eten en de rekening, maar het personeel was meegaand (geluid aan voor de video aan het eind – ik heb geen idee waarom er een willekeurige doedelzakspeler was?). . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

Back to top button