Kip diner

KERSTFEESTEN (algemene beoordeling: 8/10 – DISHOOM, KENSINGTON) Een paar

KERSTFEESTEN dishoom (algemene inschatting: 8/10 – DISHOOM, KENSINGTON) Eentje twee weekenden geleden heb ik mij overgegeven aan ie kerstfeestmenu van Dishoom. Alles wasgoed lekker plusteken was gekookt plusteken ik hield van den kerstsfeer van eentje kerstmuts diegene op iedereen wachtte aan elke tafel. Mijn favoriete gerechten waren den huiszwarte daal (zoals immer), den kip Ruby biryani (diegene ik nog nooit vroeger heb geprobeerd – geen plaatje maar hij zit ter den zwarte pot), plusteken ik wasgoed goedaardig verrast wegens den pau bhaji (eentje van den voorgerechten op den eerste plaatje) 😋 Ie enige waar enkelen van onzerzijds noch zo dol op waren, wasgoed den kalkoenpoot, waarvan ik den smaakwaarneming noch zo lekker vond, plusteken ik hield zowel noch van ie dessert (gehakttaart kulfi , noch afgebeeld) maar ik hou noch eigenlijk van kulfi of gehakttaarten, dus diegene zullen ik nooit zegevieren! Den spruitjes plusteken broccoli diegene aan den zijkant van den kalkoenpoot kwamen, waren echter eentje smakelijke kersttoevoeging. Ie kost £ 42pp voordat den niet-vegetarische versie plusteken bevatten zoveel bijgerechten indien jouw wilt (Naan, Roomali, Roti, Kachumber & Raita), maar uitsluitend drankjes. Den segmenten zijn van eentje goede uitgebreidheid plusteken er is veel opeten (jouw zult zeker geen zucht hebben!) Plus ondanks dat ie er super druk wasgoed, wasgoed ie personeel allen vriendelijk. Er waren eentje twee verwarringen met ie opeten plusteken den rekening, maar ie personeel wasgoed toegevend (rumoer aan voordat den video aan ie staart – ik heb geen idee waarom er eentje willekeurige doedelzakspeler wasgoed?). . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

Back to top button