Kip diner

Ik hou van groenten roosteren! (vooral paprika’s en uien die erg zoet worden) Als laatste

Ik hou van groenten roosteren! (vooral paprika’s plusteken uien diegene intact zoetsmakend zijn?) Ie maaltijd van gisteravond bestond uit gegrilde lamskoteletten, couscous plusteken geroosterde gele plusteken rode pepers plusteken rode uien. Ik sneed den paprika’s plusteken rode ui te volwassene stukken plusteken besprenkelde zij met olijfolie, zoutig plusteken peper. Ik heb zij vrijwel 20 minuten te den oven geroosterd op 190°C. Vervolgens legde ik den lamskoteletjes op den groenten plusteken grilde zij 4 minuten aan elke zijkant, plusteken liet zij daarna 5 minuten toerusten. Den lamskoteletten hadden den hele namiddag gemarineerd te eentje mengsel van olijfolie, zoutig, peper, fijngeraspte knoflookteentjes plusteken citroenschil plusteken gedroogde rozemarijn. Voordat den couscous heb ik eentje verkruimeld bouillonblokje, knoflookkorrels, gedroogde koriander, paprika, rode chilipoeder, citroenrasp plusteken zoutig plusteken peper toegevoegd voordat ik ie gekookte water toevoegde. INGREDIËNTEN DIE IK HEB GEBRUIKT: •Lamskoteletjes •Olijfolie (voordat ie lamsvlees plusteken groenten) •knoflookteentjes •Couscous •Groentenbouillonblokje •Rode chilipoeder •Gedroogde koriander •Paprika •Zoutig •Zwarte peper •Witten peper •Citroenschil (voordat ie lamsvlees plusteken couscous) •Gedroogde rozemarijn •Rode peper •Gele peper •Rode ui . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

4 Comments

Back to top button