Kip diner

IJs met één ingrediënt Recept opslaan Ja, dat heb je goed gehoord! 1 ingrediënt

IJs met één ingrediënt hey_renu 👉🏽Recept opslaan Ja, dat hoor je goed! 1 ingrediënt ijs gemaakt met rijpe bananen! Bedank me later voor het snelste ijs dat je ooit zult maken. Dit is een geweldige manier om je bananen op te maken (bekijk ook mijn post voor ideeën voor bananenbrood en smoothies). Je kunt er wat toevoegen; vanille-extract, gezouten karamel, biscoff, pinda’s of chocoladeschilfers – het is zo lekker! Methode: – Bananen schillen en 3-4 uur invriezen – Blenden in een sterke blender Ik heb mijn zwilling_uk gebruikt als ze te hard zijn, voeg dan 2-3 eetlepels amandelmelk toe. -Garneren met pindakaas, noten, chocolade en fruit. 👉🏽Tag me als je hem hebt gemaakt hey_renu ❤️ . .

Related Articles

Back to top button