Kip diner

HUISGEMAAKTE AARDAPPELSALADE MET IN DE PAN GEBAKKEN ZALM Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst

ZELFGEMAAKTE AARDAPPELSALADE MET IN DE PAN GEBAKKEN ZALM πŸ˜‹ Ik schenkkan mij noch herinneren wanneer ik voordat ie onlangs aardappelsalade heb gegeten plusteken ik religie noch dat ik er uiteindelijk eentje heb geproduceerd! Ik gebruikte ie klassieke aardappelsalade recept van bbcgoodfood plusteken ie wasgoed heerlijk! Ik heb eentje twee wijzigingen te hun recept ge wegens watten Engelse mosterd toe te voegen (eentje aanrader wegens dit te tenuitvoerleggen!), ik gebruikte lente-ui te positie van sjalotten plusteken liet den augurken weg (letterlijk omdat ik den pot noch kon openen πŸ€¦πŸ½β€β™€οΈπŸ€£). https://www.bbcgoodfood.com/recipes/classic-potato-salad Ie recept voordat zalm gewoonte ik regelmatig, wederom van bbcgoodfood https://www.bbcgoodfood.com/recipes/pan-fried-salmon Beide recepten zijn intact makkelijk plusteken simpel plusteken jou kunt den aardappelsalade van tevoren maken! INGREDIΓ‹NTEN DIE IK HEB GEBRUIKT: AARDAPPELSALADE (3 segmenten) β€’1 bosui (grappig gesneden. Volgende keer zullen ik er 2 gewoontes!) β€’400g krieltjes (gekookt plusteken te stukjes gesneden) β€’1 tl Engelse mosterd β€’3 el mayonaise (ik gebruikte den light versie) β€’1,5 el olijfolie β€’0,5 el witten wijnazijn β€’1 el kappertjes (plat gesneden) β€’zoutig β€’zwarte peper β€’witten peper β€’verse peterselie (plat gesneden) ZALM (2 segmenten) β€’2 zalmfilets β€’gezouten boter β€’ Olijfolie β€’Vruchtensap van eentje halve citroen β€’Zoutig β€’Zwarte peper . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

6 Comments

  1. Looks delicious! Try using plain yogurt instead of Mayo next time in the potatoes salad…it’s so nice! Got that from a Jamie Oliver recipe xxx

Back to top button