Kip diner

HOPPERS (Algemene beoordeling: 7,5/10- Hoppers, Kings Cross) Ik was een beetje teleurgesteld

HOPPERSπŸ‡±πŸ‡° (Algemene inschatting: 7,5/10- Hoppers, Kings Cross) Ik wasgoed ene ietsje teleurgesteld overheen ie opeten waarna ik ene twee klas geleden den Marleybone-vestiging bezocht, maar ik heb er vandaag veel meer van genoten! Den chicken bites, black pork kari & chili cheese dosa waren iedereen lekker plus terdege gekookt plus ik zullen zij graag iedereen weer opeten? plus ging terdege met ie opeten. Den BBQ-garnalen zagen er groots uit, maar waren den grootste afknapper van den maaltijd. Zij waren taai plus moeilijk uit ie schap te krijgen plus zij waren noch hevig stijlvol – ik zullen dit noch nog ene keer orderen. Ik zullen zowel noch nog ene keer den dhal kari orderen, diegene wasgoed hevig lui (onze tafelbediende vertelde onzerzijds wegens dit te orderen!) Den rijst (noch afgebeeld) wasgoed prima, maar ik wou dat er meer uien te zaten, want zij waren heerlijk, plus den rijst wasgoed lui zonder hun. Ik gaf veel den voorliefde aan den pilau-rijst diegene ik ene twee klas geleden had plus diegene noch meer op ie menukaart lijkt te staan? Personeel wasgoed vriendelijk plus service wasgoed terdege. (3 alcoholische dranken, 2 sambarijst, 1 kari van zwart varkensvlees, 1 korianderchutney, 1 dhal kari, 1 dosa met chilikaas, 1 BBQ Black Pepper & Curry Leaf Garnalen, 1 Chettinadu Chicken Bites, & servicekosten = Β£ 95). Dit wasgoed meer dan voldoende opeten voordat 2 personen! . . . . . . . . . . .

Related Articles

3 Comments

  1. Thanks for your kind review Krishna! We’re glad you enjoyed your meal & we hope to see you back soon. 😍

Back to top button