Kip diner

HEMEL op een bord en de mooiste desserts (algemene beoordeling: 8/10- HARRY’S

HEMEL op ene reclamebord☝️🤤 plusteken den mooiste toetjes 😍harrysldn (algemene inschatting: 8/10 – HARRY’S BAR, MARYLEBONE) ‘Harry’s Tagliolini’ (1e/2e kiek) is ene van den lekkerste waar diegene ik ter tijden heb gegeten 🤤 Ik kom hier zeker terug voordat diegene truffelpasta! Den sperziebonen met chili plusteken look (3e kiek) smaakten lekker, maar den bonen waren te gaar waardoor zij noch den liefste textuur hadden. Den calamares fritti (4e kiek) waren heerlijk plusteken juist gekookt met ene licht knapperig deeg – ik zullen dit weer thuisbezorgen? wij realiseerden onzerzijds schrede waarna wij ene dessert bestelden! Den klantenservice wasgoed massaal plusteken zij gaven onzerzijds ene kosteloos dessert wegens zichzelf te verontschuldigen voordat dit vergissing. Harry’s zwam 🍄 dessert (5e/10e kiek) wasgoed hevig smaakvol plusteken juist gepresenteerd, plusteken hoewel ie lekker smaakte (plusteken zeker ie trachten waard!), wasgoed ie noch zo stijlvol indien ik had verwachten plusteken dus wasgoed ie overheen ie generaal ene ietsje ‘stijl overheen inhoud’ voordat mij. Den ijssoesjes met zuivere chocoladesaus (6e kiek) waren lekker plusteken ik zullen zij zo weer opeten! Den tiramisu (7e kiek) wasgoed hevig licht, maar zeker noch den liefste diegene ik heb gehad. Ie miste veel smaakwaarneming plusteken textuur voordat mij, dus ik wasgoed teleurgesteld overheen dit dessert plusteken ik zullen ie noch nog ene keer thuisbezorgen. Alle 3 toetjes waren eigenlijk ene goede portiegrootte (ik vond dat alle hartige gerechten aan den kleine zijde waren, zelfs kijkend zoals watten andere gasten op verschillende tafels hadden besteld). Ie personeel wasgoed vriendelijk plusteken droeg allen maskers plusteken elke tafel had ene platvink handdesinfecterende spray diegene hevig lekker walm! (3 cocktails, 1 koffie, 3 antipastigerechten, 1 brunchgerecht, 1 bijgerecht, 3 toetjes plusteken servicekosten = £ 140) . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

Back to top button