Kip diner

HEERLIJK AL FRESCO DINING (algemene beoordeling: 8,5/10- PARILLAN, COAL DROPS YARD

HEERLIJK AL FRESCO DINING parrillanlondon 😋 (Algemene inschatting: 8,5/10- PARILLAN, COAL DROPS YARD, KINGS CROSS) Ik heb tenslotte parrillanlondon vroeger dit week gegeten plus heb er ontiegelijk van genoten! Alle 3 den tapasgerechten waren hevig lekker (kiek 2 & 3), vooral den 2 soorten croquettas (ik heb geen kiek geproduceerd van ie 2e loterijlot!). Den speciale van ie spijskaart waren rode peper plus Spaanse worst? – Ik zullen ge hiervoor teruggaan! Ik genoot zo veel van zij plus den hamkroketten dat ik vergat ene kiek van den binnenzijde te maken, maar religie mij dat waren zij ?? varkensvlees plus sint-jakobsschelpen (van menu-item). Alle 4 goedje waren heerlijk plus verrassend vullend! Wij bestelden den patatas panaderas ongeacht diegene lekker plus was gekookt waren. Ie is inzichtelijk dat ie opeten buitenshuis snel koud wordt, maar desalniettemin wasgoed ie opeten heerlijk. Ik weet dat ie concept van ie kokerij van jou inherent opeten noch voordat iedereen geschikt is, maar ik heb genoten van den ervaring plus ie personeel adviseert jou hoe lang jou goedje moeten kokerij. Den sangria wasgoed zowel ene traktatie? (Afbeeldingen 5-8) Ik zullen noch den moeite nemen wegens ie marshmallow-/koekjesdessert nog ene keer te orderen plus wasgoed enigszins teleurgesteld overheen dit hof. Den marshmallows waren prima plus jou proefde den bosbessensmaak meer nadat zij op den grill waren opgewarmd. Den koekjes smaakten noch omvangrijk plus den textuur wasgoed te hard – uiteindelijk at ik ge den marshmallows op plus liet ik den koekjes staan. Ik hield van ie toneeldecor plus den sfeer hier (vibes van ie type skihut) plus met den kachels plus dekens had ik ie noch koud, zowel reeds waren wij buitenshuis. Zullen hier graag terugkomen, maar hoe lekker ie zowel is aan den prijzige zijkant. (PS klaargemaakt jou voordat wegens zoals walm van den grills te toestaan ruiken) (3 cocktails, 3 tapas, 4 grillproducten, 1 bijgerecht, 1 dessert plus servicekosten = £ 127). . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button