Kip diner

Heb eindelijk mijn eetlust terug na een week (covid heeft me eindelijk te pakken!), En de eerste

🍝🍋🌶🧄🍞 Heb tenslotte mijn eetlust terug na eentje week (covid heeft mij tenslotte te pakken!🤦🏽‍♀️), plusteken ie eerste dat ik heb geproduceerd is dit snelle plusteken eenvoudige spaghettischotel met citroen, paneermeel, chili plusteken look van nigellalawson Ie recept is te vinden op haar pagina, plusteken ik heb veel meer chilivlokken tweedehands dan voorgesteld, slechts één soort olijfolie, plusteken noch zoveel peterselie (eenzaam omdat dat ie enige wasgoed dat er nog aan mijn plant overheen wasgoed!) INGREDIËNTEN DIE IK HEB GEBRUIKT: • 200g spaghetti •Pastawater •50g paneermeel •vruchtensap plusteken schil van 1 hele citroen •1 uitgestrekte teen look (geraspt) •1 tl rode chilivlokken •3 eetlepels reserve vierge olijfolie •Zoutig •Zwarte peper •Verse peterselie (fijngehakt) . . . . . . . . . . . .

Related Articles

9 Comments

Back to top button