Kip diner

Happy Thanksgiving aan al mijn familie, vrienden die als familie zijn, vrienden die dat zijn

Happy Thanksgiving aan reeds mijn stamhuis, vrienden diegene mits stamhuis zijn, vrienden diegene oud zijn plus vrienden diegene verrassend zijn. Aan reeds mijn volgers diegene liefhebben van watten ik eindje plus den tijdstip nemen wegens te liken of eentje reactie achter te permitteren zodat ik weet dat jij er bent, ik ben erkentelijk. Terwijl ik hier op mijn Lanai zit, kijkend zoals alle prachtige natuur wegens mij heen, heb ik eentje weerspiegeling op ie levensmoment dat ik graag zullen willen porties. 🦃Ik ben erkentelijk voordat jullie allen diegene eindje uitmaken van mijn leven..mensen komen ter jij leven voordat eentje ogenblik, eentje reden, eentje seizoen of eentje leven lang 🦃Ik ben erkentelijk voordat mijn man, diegene ie met mij verdraagt ​​plus noch noch zeuren 🦃Ik ben erkentelijk voordat mijn stamhuis, degenen diegene op visite komen plus degenen diegene noch ter staat zijn 🦃Ik ben erkentelijk voordat AL mijn kleinkinderen (hetzij ingevolge geboorte, huwelijk of omdat ik zij voorwaarde mits den mijne), mijn kleinkat plus mijn nieuwe grandpuppies 🦃Ik ben erkentelijk voordat mijn gezondheid, want ie wordt elke dag huis plus ik vermag elke dag meer uitrichten 🦃Ik ben erkentelijk voordat ie kap daarboven mijn kop, want ik maak ie volmaakt voordat mij plus mijn man (ik ben gestoorde dat ik hier blijf totdat mijn laatste lucht) 🦃Ik ben erkentelijk dat ik nuttigen op onze tafel vermag zetwerk, terwijl anderen lijden plus noch ter staat zijn 🦃Ik ben erkentelijk dat ik immer nieuwe goedje vermag leren plus geoefend 🦃 Ik ben degenen erkentelijk diegene onzerzijds veilig liefhebben ter dit gekke wereld waarin wij allen leven Ie leermoment van vandaag is eentje citaat dat worden meegevoeld ingevolge eentje lieve vriendin, Debbie. Ie is van eentje dichter Roy T Bennett, “ie zijn geen gelukkige mensen diegene erkentelijk zijn, ie zijn dankbare mensen diegene gelukkig zijn.” Bedankt Debby voordat ie porties. Kerks Thanksgiving allen!

Related Articles

Back to top button