Kip diner

Happy Thanksgiving aan al mijn familie, vrienden die als familie zijn, vrienden die dat zijn

Happy Thanksgiving aan al mijn familie, vrienden die als familie zijn, vrienden die oud zijn en vrienden die nieuw zijn. Aan al mijn volgers die houden van wat ik deel en de tijd nemen om te liken of een reactie achter te laten zodat ik weet dat je er bent, ik ben dankbaar. Terwijl ik hier op mijn Lanai zit, kijkend naar alle prachtige natuur om me heen, heb ik een reflectie op het levensmoment dat ik graag zou willen delen. 🦃Ik ben dankbaar voor jullie allemaal die deel uitmaken van mijn leven..mensen komen in je leven voor een moment, een reden, een seizoen of een leven lang 🦃Ik ben dankbaar voor mijn man, die het met me verdraagt ​​en niet niet klagen 🦃Ik ben dankbaar voor mijn familie, degenen die op bezoek komen en degenen die niet in staat zijn 🦃Ik ben dankbaar voor AL mijn kleinkinderen (hetzij door geboorte, huwelijk of doordat ik ze claim als de mijne), mijn kleinkat en mijn nieuwe grandpuppies 🦃Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid, want het wordt elke dag beter en ik kan elke dag meer doen 🦃Ik ben dankbaar voor het dak boven mijn hoofd, want ik maak het perfect voor mij en mijn man (ik ben gek dat ik hier blijf tot mijn laatste adem) 🦃Ik ben dankbaar dat ik eten op onze tafel kan zetten, terwijl anderen lijden en niet in staat zijn 🦃Ik ben dankbaar dat ik altijd nieuwe dingen kan leren en ervaren 🦃 Ik ben degenen dankbaar die ons veilig houden in deze gekke wereld waarin we allemaal leven Het leermoment van vandaag is een citaat dat werd gedeeld door een lieve vriendin, Debbie. Het is van een auteur Roy T Bennett, “het zijn geen gelukkige mensen die dankbaar zijn, het zijn dankbare mensen die gelukkig zijn.” Bedankt Debby voor het delen. Fijne Thanksgiving allemaal!

Related Articles

Back to top button