Kip diner

Giveaway – maak je klaar om te winnen! Wedstrijd gesloten! Bericht opslaan De nieuwe kleur o

Giveaway – maak je klaar om te winnen! Wedstrijd gesloten! 👉🏽Bericht opslaan De nieuwe kitchenaid_uk Kleur van het Jaar 2023 wordt volgende week gelanceerd en ik ben zo opgewonden om je een voorproefje van de kleur te geven en een kans om een ​​Artisan Tilt-Head Stand Mixer en K400 Blender in de nieuwe kleur te winnen. Raad gewoon wat je denkt dat de nieuwe kleur is. Ja, zo simpel is het! Geloof me als ik zeg dat je het geweldig zult vinden!! ❤️ Normaal ben ik niet zo enthousiast over bloemen, maar deze prachtige freddiesflowers geven je een voorproefje van de nieuwe KitchenAid-kleur. Om te winnen: ❗️Rules❗️ 1, Like en reageer wat jij denkt dat de nieuwe kleur is. Meerdere inzendingen toegestaan. 2, Volg hey_renu en KitchenAid_uk 3, Deel voor een extra deelname in je verhalen en tag hey_renu De winactie eindigt op 9 februari 2023 wanneer ik de kleur en de gelukkige winnaar zal onthullen. Algemene voorwaarden: – De winnaar wordt willekeurig gekozen en er wordt alleen contact met mij opgenomen via mijn account. -Alleen open voor Britse inzendingen. (Sorry) -Volgens de regels van Instagram wordt deze promotie niet gesponsord, beheerd of geassocieerd met Instagram. -Reageer alsjeblieft niet op berichten die niet van mij zijn. Ik zal nooit om geld of persoonlijke informatie vragen. -Stuur alstublieft geen geld naar iemand en volg geen zwendelaccounts. – De prijs is niet-inwisselbaar, niet-overdraagbaar en er wordt geen alternatief in contanten aangeboden. 👉🏽Veel succes, krijg commentaar en deel het met je vrienden. Een perfect Valentijnscadeau. . . . Gesponsord bericht

Related Articles

Back to top button