Kip diner

GEROOKTE SCHINKENKNACKER (geen idee hoe je dit goed uitspreekt maar het smaakte gr

GEROOKTE SCHINKENKNACKER (geen idee hoe jou dit juist uitspreekt πŸ€·πŸ½β€β™€οΈbut ie smaakte groots!πŸ˜‹) (Algemene inschatting: 7,5/10 – GERMAN GYMNASIUM, KINGS CROSS) Ik heb thegermangym ene ​​twee keer voorheen gegeten plusteken heb er elke keer van genoten tijdstip, plusteken vandaag wasgoed noch verschillend. Wegens te par had ik den gerookte zalm met aardappelrosti plusteken mierikswortelroom (2e plaatje), watten hevig lekker wasgoed plusteken ik zullen ie weer thuisbezorgen. Ik schenkkan mij werkelijk noch herinneren of ik dit hoofdgerecht voorheen had gehad, maar ik ging vandaag voordat den gerookte schinkenknacker (1e plaatje). Ie wasgoed gerookte plusteken gegrilde worst geserveerd met knapperige uien, aardappelpuree plusteken zuurkool. Jij kunt ie werkelijk noch op den plaatje zien, maar er wasgoed ene goede hoeveelheid aardappelpuree plusteken zuurkool, plusteken den knapperige uien waren heerlijk plusteken voegden ene geweldige knapperige textuur toe aan ie rechtbank. Den worst wasgoed zowel lekker plusteken ik zullen dit maaltijd graag weer leegeten. Hoewel beide gerechten goede portiegroottes waren plusteken alles juist gekookt plusteken lekker smaakte, denken ik dat dit 2 gerechten ene ietsje prijzig zijn voordat watten zij zijn, vooral den zalmstarter (Β£ 12,50), maar ie zullen mij er noch van weerhouden terug te komen weer! Ik heb eeuwig genoten van ie toneeldecor plusteken den sfeer op dit plek plusteken den service is eeuwig juist geweest. Alle medewerkers droegen maskers plusteken er wasgoed handgel tijdens den deur. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

  1. I can’t find a perfect way to express my experience with @amelia_expert_.trade . It was a very awesome transformation. I’ve always seen recommendations in respect to his name and I gave a try and I made cool withdrawals. Thanks so much

Back to top button