Kip diner

GELUKKIGE NATIONALE PIZZADAG (…wie had dat gedacht?!) Ik heb vandaag eigenlijk geen pizza gegeten, dus

πŸ•HAPPY NATIONAL PIZZA DAYπŸ• (…wie wist?!πŸ€·πŸ½β€β™€οΈπŸ˜‚) Ik heb vandaag werkelijk geen pizza gegeten, dus hier is er ene diegene ik ene twee weken geleden at francomancapizza waar ik ECHT van genoot! Dit is ene nieuwe smaakwaarneming op ie menukaart plus ie heeft licht gerookte beukenhouten pittige salami, biologische tomaat, Britse mozzarella, gekarameliseerde rode uien, Vrachtvrij’s zelfgemaakte chili-olie plus verse basilicum 🀀 ​​Zowel den salami indien den chili-olie hadden ene werkelijke kick, watten Ik hield van, plus ie is zeker mijn favoriete pizza van hun werd! Hun knoflookdip wasgoed zowel ?? moeite doet wegens diegene nog ene keer te orderen). . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

Back to top button