Kip diner

Gekreukte chips uit de Airfryer. Makkelijk en gezond Spaar voor de beste chips ooit! Vandaag

Gekreukte chips uit de Airfryer. Makkelijk en gezond hey_renu 👉🏽Spaar voor de beste chips ooit! Vandaag is een chipachtige dag waarop niets anders ter plaatse komt. Ook al probeer ik mezelf ervan te overtuigen dat ik deze kom niet moet eten na een spin-les, gezien het ontbreken van airconditioning waardoor ik meer zweette en meer calorieën verbrandde, ik kan het nog steeds niet laten. 🙈 Dus ga je gang, geniet en wees gelukkig 😃 Chips over chocolade! Een van mijn favorieten, knapperig, donzig en smaakvol Ingrediënten: -3-4 grote geschilde (optioneel) gesneden met een kreukelmes -3 el olijfolie odysea_ltd -Kruiden: 1tl – zout blackthornsalt knoflookpoeder, komijnpoeder, uienpoeder, chili vlokken/poeder, gemalen peper. Methode -Snijd uw aardappelen gelijkmatig, -Parboil gedurende 6 minuten. – Giet de aardappelen af ​​en dep ze droog, voeg ze toe aan een kom met kruiden en olie en meng goed. -Voeg toe aan een airfryer gedurende 18-20 minuten op 190c, kook in porties en schud halverwege. Als je geen airfryer hebt, bak dan in de oven op 190 gedurende 30-35 minuten en schud halverwege. Ik gebruikte mijn ninjakitchenuk -Eet en geniet meteen🫶🏽 👉🏽Tag je chipliefhebbende vrienden en mij hey_renu wanneer je dit recept probeert 💯 . . . . .

Related Articles

Back to top button