Kip diner

FUSION SEAFOOD FEAST (algemene beoordeling: 9/10 – CHOTTE MATTE, MARYLEBONE) Ik geniet

FUSION SEAFOOD FEASTπŸ˜‹chottomattemyb (algemene inschatting: 9/10 – CHOTTE MATTE, MARYLEBONE) Ik heb gisteravond ter Marylebone genoten van eentje heerlijke maaltijd ter den nieuwere vestiging van Chotto Matte. Den sfeer plus inrichting is intact verschillend dan den Soho-vestiging (waar ik eentje twee keer ben geweest plus zowel dol op ben!). Ik heb genoten van alle gerechten, maar mijn favoriet wasgoed absoluut ie voorgerecht van Argentijnse rode garnalentruffels (kiek 4) – ik zullen zij den hele dag kunnen nuttigen, elke dag 🀀 Den sato maki gesneden rolsushi (diegene diegene ter den video ter brand wordt gestoken) wasgoed absoluut mijn favoriet van den twee diegene wij bestelden plus ik gaf den voorliefde aan den zeebaars ceviche (kiek 1) bovenop den tonijn (kiek 3) Den octopus wasgoed PERFECT gekookt, maar ik wasgoed noch zo geestdriftig overheen den smaakwaarneming van den paarse pieper diegene den er zat eentje octopus op (maar dat is gewoon persoonlijke voorliefde!) Ie tempura-beslag op den Dover-tong wasgoed dun, knapperig plus juist gekruid, plus den jalapeΓ±o-tartaarsaus diegene erop worden geserveerd had eentje feitelijk pittige, heerlijke kick. Den BBQ-broccoli wasgoed zowel eentje winnaar. Wij konden geen dessert uitzoeken, dus stelde onze vriendelijke serveerster den dessertschotel voordat, diegene bestond uit 3 toetjes zoals preferentie van den chef. Den passievrucht crΓ¨me brΓ»lΓ©e wasgoedπŸ‘Œ, plus ie hazelnoot-Yuzu-broodje wasgoed zowel feitelijk juist (ik wasgoed verrast dat ik ie lekker vond, want ik hou noch van hazelnoot, maar ie enige dat jouw proefde wasgoed yuzu, dus ie werkte juist voordat mij!). Ik genoot echter noch van den stukgebroken chocoladebrownie met kokossorbet. (2 voorgerechten, 2 sashimi-gerechten, 2 sushi-broodjes, 1 warm keukengerecht, 2 robata-grillgerechten, 1 dessertbord, 1 wijnfles wijn plus servicekosten = Β£ 309) . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

6 Comments

Back to top button