Kip diner

Feesten op vrijdagavond (algemene beoordeling: 8,5/10, VIVAT BACCHUS, LONDON BRIDGE)

Vrijdagavond feesten vivatbacchus (algemene beoordeling: 8,5/10, VIVAT BACCHUS, LONDON BRIDGE) Op vrijdagavond had ik een heerlijke maaltijd in het Zuid-Afrikaanse restaurant vivatbacchus Beide voorgerechten waren erg lekker – de sint-jakobsschelpen waren perfect gebakken, en het was mijn eerste keer dat ik hertenvlees probeerde, waar ik echt van genoot met de Parmezaanse kaas en ingemaakte veenbessen. Mijn hoofdgerecht van Pan Roast Chicken met girolle, sperziebonen en pannensaus was over het algemeen lekker, maar de kip was op sommige plaatsen een beetje droog en de champignons waren behoorlijk vochtig. De saus was ook een stuk scherper dan ik had verwacht, maar dit weerhield me er niet van om het allemaal af te maken! Had een kant van drievoudig gekookte friet hiermee (niet afgebeeld) en ze waren heerlijk. De chocolademousse met gezouten karamel en chocoladekruimel was een stuk dikker en rijker dan ik had verwacht. Het was leuk, maar ik zou het niet noodzakelijkerwijs opnieuw bestellen. De crème brûlée was perfect qua smaak en textuur en ik hield van de verborgen bosbessencompote eronder – ik zou dit elke dag eten als ik kon 🤤 Er is een heel wijnboek om uit te kiezen, en het restaurant heeft ook een eigen kaaskamer , waar je rond kunt kijken (we waren deze keer te vol om het te proberen!). Het personeel was erg vriendelijk en ik hield van de sfeer van de plaats – zou hier graag terugkomen! (2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 1 bijgerecht, 2 desserts, 3 glazen wijn & servicekosten = £ 142). . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button