Kip diner

Feesten op vrijdagavond (algemene beoordeling: 8,5/10, VIVAT BACCHUS, LONDON BRIDGE)

Vrijdagavond feesten vivatbacchus (algemene inschatting: 8,5/10, VIVAT BACCHUS, LONDON BRIDGE) Op vrijdagavond had ik eentje heerlijke maaltijd ter ie Zuid-Afrikaanse restaurant vivatbacchus Beide voorgerechten waren hevig lekker – den sint-jakobsschelpen waren volmaakt gebakken, plus ie wasgoed mijn eerste keer dat ik hertenvlees probeerde, waar ik re van genoot met den Parmezaanse kaas plus ingemaakte veenbessen. Mijn hoofdgerecht van Pan Roast Chicken met girolle, sperziebonen plus pannensaus wasgoed overheen ie generaal lekker, maar den kip wasgoed op sommige plekken eentje ietsje schraal plus den champignons waren behoorlijk vochtig. Den saus wasgoed zowel eentje stuk scherper dan ik had verwachten, maar dit weerhield mij er noch van wegens ie allen overheen te maken! Had eentje ze van drievoudig gekookte patat hiermee (noch afgebeeld) plus zij waren heerlijk. Den chocolademousse met gezouten karamel plus chocoladekruimel wasgoed eentje stuk dikker plus rijker dan ik had verwachten. Ie wasgoed wieg, maar ik zullen ie noch noodzakelijkerwijs weer orderen. Den crème brûlée wasgoed volmaakt qua smaakwaarneming plus textuur plus ik hield van den verborgen bosbessencompote eronder – ik zullen dit elke dag nuttigen indien ik kon 🤤 Er is eentje intact wijnboek wegens uit te uitzoeken, plus ie restaurant heeft zowel eentje inherent kaaskamer , waar jouw rond kunt loeren (wij waren dit keer te vol wegens ie te trachten!). Ie personeel wasgoed hevig vriendelijk plus ik hield van den sfeer van den positie – zullen hier graag terugkomen! (2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 1 bijgerecht, 2 toetjes, 3 glazen wijn & servicekosten = £ 142). . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

2 Comments

Back to top button