Kip diner

(extra krokant!) ZOETE CHILLI KIP (Algemene beoordeling: 6/10- KINEYA MUGIMARU,

(reserve krokant!) ZOETE CHILLI KIP 🍗🍚 (Algemene inschatting: 6/10 – KINEYA MUGIMARU, ST PANCRAS, KINGS CROSS) Vroeger dit week (nadat ik mijn boostervaccin had gekregen! 💉🙌) stopte ik gedurende kineya_uk te ie station van St. Pancras voordat eentje snel maaltijd. Dit positie staat vertrouwd wegens hun noedels (den meerderheid van ie spijskaart is op noedels gebaseerd) maar ik ging voordat hun zoete chili-kip, watten ok wasgoed, maar noch iets waar ik voordat terug zullen gaan. Dit schotel kostte £ 8,50 plusteken den portiegrootte wasgoed meer dan voldoende voordat mij. Wegens te zeggen dat den kip krokant wasgoed, is eentje understatement…. sommige porties waren volmaakt, maar overheen ie generaal wasgoed ie zo overdreven dat den kip te porties schraal plusteken vezelig wasgoed plusteken ik ie intact moeilijk vond wegens uit jawel te gaan. Den zoete chili-coating smaakte prima, maar er wasgoed noch veel chili of zoetheid, dus ie wasgoed eentje ietsje stug (veeleer den zoete chili-kip van wasabi!). Ik wou zowel dat er watten meer saus wasgoed wegens doorheen den rijst te mengen. Den rijst is plakkerige rijst waar ik van genoot plusteken hoewel ik ie ongebruikelijk vond, vond ik den frisse salade (rauwe tomaat, slaatje plusteken rode paprika) diegene ermee worden geserveerd lekker. Zij hadden eentje twee smaakstoffen waar jou jezelf aan kon promoten gedurende den kassa – ik heb watten lente-ui plusteken chilipasta aan mijn schotel toegevoegd, watten ik opgeruimd ben dat ik dat gedaan heb. Ie bestel- / afhaalsysteem heeft zeker watten werkgelegenheid nodig. 1 van den 2 bestelmachines werkte noch plusteken den service wasgoed vrij traag. Den ene rij voordat zowel afhalen mits nuttigen worden snel opgebouwd (te eentje vrij kleine ruimte) plusteken jou kon zien dat mensen geïrriteerd raakten. Ik zullen hier zeker geen nuttigen halen mits ik haastigheid had! . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

6 Comments

Back to top button