Kip diner

Eenvoudig bruschetta-recept dat je moet proberen! Bewaar voor eenvoudige receptinspiratie Mijn 7.3

Eenvoudig bruschetta-recept dat je moet proberen! hey_renu 👉🏽 Spaar voor eenvoudige recepteninspiratie Mijn winnaar van 7,3 miljoen recepten!! Bedankt 🙏🏾🙏🏾 Bruschetta is mijn ultieme troostmaaltijd! Krokant zuurdesembrood, uien, basilicum, knoflook en sweet little Datterini Tomaten van odysea_ltd Ingrediënten: -Zuurdesembrood -2 el odysea_ltd’s Datterini Tomaten fijngehakt + 2 tl olie -1/2 Medium ui fijngehakt -6 Basilicumblaadjes fijngehakt -1 tl gehakte knoflook -1 tl zout, peper, oregano, optioneel chilivlokken. Werkwijze: -Haal alle ingrediënten fijn en doe ze in een kom -Grill je zuurdesembrood -Schraap je brood met een stukje knoflook -Voeg de bruschetta mix toe -Mijn geheime ingrediënt: Aubergine Meze – Werk af met een scheutje odysea_ltd’s Balsamico Glazuur. 👉🏽Check mijn reel voor dit recept en tag me hey_renu als je dit recept maakt ❤️ . . . .

Related Articles

Back to top button