Kip diner

CURRIED EGG MAYO Als je zin hebt om je eiermayo hierna wat interessanter te maken

CURRIED EGG MAYO🥚🌶🥖 Indien jij zin hebt wegens jij eiermayo den volgende keer watten interessanter te maken, probeer dan dit recept van emilyscooking_ ooit👌 Ik heb den rode ui uit den mijne passief (louter omdat ik diegene noch had) plus ik’ Ik zullen den look waarschijnlijk weglaten plus den volgende keer meer paprika plus koriander toevoegen. Dit recept maakt den lunch zeker veel interessanter plus lekkerder 😋 Bedankt voordat ie porties van jij recept emilyscooking_ 👍 INGREDIËNTEN DIE IK HEB GEBRUIKT: •2 halfgekookte eieren •1/2 el kerriepoeder •1/2 el knoflookkorrels •1/4 tl kurkuma •1 /4 tl garam masala •1/4 tl paprika •Mayonaise •Zoutig •Peper •Koriander •1 groene peper (den meeste zaadjes verwijderd plus fijngesneden) •Saladecress •1 lente-ui (fijngesneden)

Related Articles

One Comment

Back to top button