Kip diner

CRUNCHY KNOFLOOK KIP Dit smakelijke kipfilet recept kwam ik tegen van en

CRUNCHY GARLIC CHICKENšŸ¤© Ik kwam dit smakelijke recept voordat kipfilet tegen van bbcgoodfood plusteken gebruikte ie indien leidraad wegens ie maaltijd van vanavond te maken dat snel plusteken eenvoudig wasgoed! Den wijzigingen diegene ik te ie recept heb ge zijn… -mijn kipfilets gevlinderd (daarom ziet ie er zo vitaal uit!) plusteken gekruid met zoutig plusteken zwarte peper. -lichte mayonaise tweedehands -hoeveelheid look verdubbeld -paprika plusteken gedroogde rozemarijn aan mijn mayonaisemix toegevoegd -panko paneermeel gekruid met zoutig, witten peper, paprikapoeder, gedroogde rozemarijn plusteken watten van den Parmezaanse kaas. Ik heb zowel ie raadgeving opgevolgd van enkele opmerkingen op den pagina overheen ie halveren van den hoeveelheid citroenschil, maar werkelijk zullen ik den volgende keer den volledige hoeveelheid erin verrichten! Den onderzijde van den kip worden noch knapperig plusteken wasgoed behoorlijk slibachtig (zoals veel van den opmerkingen zeiden) maar ie smaakte nog steeds lekker šŸ‘ https://www.bbcgoodfood.com/recipes/crunchy-garlic-chicken INGREDIƋNTEN DIE IK HEB GEBRUIKT : ā€¢Kipfilet (gebutterd) ā€¢Lichte mayonaise ā€¢Citroenschil ā€¢Parmezaan (geraspt) ā€¢Paprika ā€¢Knoflookteen (fijngeraspt) ā€¢Verse peterselie (fijngehakt) ā€¢Zoutig ā€¢Witten peper ā€¢Zwarte peper ā€¢Panko paneermeel ā€¢Gedroogde rozemarijn . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button