Kip diner

CARB OP CARB?!….JA ALSJEBLIEFT! (Algemene beoordeling: 8/10 – RUDYS PIZZA, SOHO) Ik zou het zeggen

CARB ON CARB🍕?!….JA ALSJEBLIEFT!😏 (Algemene inschatting: 8/10- RUDYS PIZZA, SOHO) Ik had goede spullen gehoord overheen wearerudyspizza plusteken ik ben ie ermee ooit 😋Ik heb eigenlijk genoten van mijn pizza plusteken ie wasgoed reuze ( schenkkan noch wachten wegens den sprankjes ochtend te hebben😬!) Vandaag ging ik voordat den ‘Porchetta’ witten pizza rudyspizzasoho met geroosterde porchetta, salie geroosterde aardappelen (zij waren eigenlijk lekker!!), gerookte mozzarella, gekarameliseerde witten uien plusteken rozemarijnolie . Ik hield van den smaakwaarneming plusteken textuur van ie deeg plusteken er wasgoed eentje goede hoeveelheid kaas. Ik had zowel eentje pot van den N’duja aioli diegene heerlijk wasgoed plusteken den perfecte dip wegens te nuttigen met den pizzabodem? Zullen hier zeker terugkomen, plusteken er staan ​​nog veel meer pizza’s op hun spijskaart diegene ik wil trachten! Ik denk dat ie zowel redelijk geprijsd wasgoed – mijn pizza wasgoed £ 9,50 plusteken den dip wasgoed £ 1,50 plusteken elke cent waard! . . . . . . . . . . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button