Kip diner

BREAD HEAVEN (algemene beoordeling: 8/10- COAL OFFICE, KINGS CROSS) Gisteravond heb ik

BREAD HEAVEN 🀀 coaloffice (algemene inschatting: 8/10 – COAL OFFICE, KINGS CROSS) Gisteravond heb ik coaloffice coaldropsyard gegeten plus ik schenkkan noch uitvallen met denken aan hun briochebrood – ie is ie spul van dromen! Ie wasgoed zo zacht, licht plus boterachtig plus den tahini-dip diegene erop worden geserveerd wasgoed televisiekanaal zo terdege. Ie focaccia-brood wasgoed zowel heerlijk plus den broden waren absoluut ie record van mijn maaltijd. Zij par jij met watten kosteloos Padron-paprika’s plus eentje klein shotje van hun cocktail op poot van gin, waar ik zo van genoot dat ik ie mits mijn drankje bestelde. Alle andere gerechten diegene wij probeerden (polenta, gezouten forel, feestelijke kip plus octopus) waren lekker plus alles wasgoed terdege gekookt, maar ik zullen zij noch noodzakelijkerwijs nog eentje keer thuisbezorgen, buiten misschien den kipschotel. Den enige afknapper van den maaltijd wasgoed ie dessert. Ik wasgoed te vol wegens eentje ​​huwelijksinzegening toetje te hebben, dus ging ik voordat den rabarbersorbet met gepocheerde rabarber diegene helaas noch groots smaakte of veel op rabarber onkundige (ie zag er zowel intact verschillend uit dan den kiek ervan op hun Instagram-pagina, watten teleurstellend wasgoed !). Ie tahini-ijs wasgoed echter hevig lekker! Overheen ie generaal wasgoed ie eentje goede maaltijd plus ik zullen adviseren wegens ie ooit te trachten, plus ik zullen zeker teruggaan voordat hun brood! Service wasgoed groots plus hevig vriendelijk plus ie leegeten komt vrij snel uit. Wij bestelden 2 broden, 2 kleine borden plus 2 uitgestrekte borden plus dat wasgoed meer dan toereikend voordat twee personen. (2 kleine borden, 2 uitgestrekte borden, 2 broden, 2 ijsjes/sorbets, 3 alcoholische dranken plus servicekosten= Β£142) . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button