Kip diner

Bewaar recept Recept 11: Ja, je hoort het goed! 1

❤️bewaar recept ❤️ Recept 11: Ja, jou hoort ie inderdaad! 1 ingrediënt ijs geproduceerd met rijpe bananen! Bedank mij zometeen voordat ie snelste ijs dat jou uiteindelijk zult maken. Mijn man rekent op sorbet, maar ik blijf erbij soft schepijs omdat ie romig is! Geen churn-ijs!! Indien jou zin hebt ter iets zoets plusteken gezondheidsbevorderend probeert te zijn, dan is dit ie recept voordat jou!! Jij kunt watten toevoegen; vanille, gezouten karamelextract, chocoladeschilfers – ie is zo lekker! Trant: -Pel plusteken vries 3 bananen ter tijdens 3-4 uur -Blend, mits zij te bevroren zijn, voeg 2-3 eetlepels amandelmelk toe. ninjakitchenuk -garneer met pindakaas, notenhouten, reep plusteken fruit. 👉🏽Tag mij mits jou ie maakt hey_renu ❤️ Ik heb eentje haspel voordat dit recept, ga ie bekijken 🙏🏾 . . . .

Related Articles

Back to top button