Kip diner

Bedankt voor de heerlijke gratis lunch vandaag had ik het geluk om snel te kunnen kiezen

Bedankt voordat den heerlijke kosteloos lunch vandaag smashingplatesuk 😋👌 Ik had ie geluk wegens vandaag snel ene kosteloos pitta-wrap voordat den lunch op te halen diegene smashingplatesuk enig vandaag aanbood ter boxparkwembley (normaal £ 6,50). Zij hadden ene voorliefde uit lamsvlees, kip, varkensvlees of halloumi plusteken ie worden geserveerd met watten van hun smakelijke oregano-friet erop (watten ik noch had verwachten, dus dat wasgoed ene leuke verrassing!). Ik ging voordat den varkensvleesoptie, watten wieg wasgoed, maar ie varkensvlees wasgoed ene ietsje te vettig zoals mijn smaakwaarneming, maar noch toereikend wegens te voorkomen dat ik ie at? Ie wasgoed mijn eerste keer dat ik hun opeten probeerde plusteken ik heb er onvervalst van genoten – zullen ginds ter den toekomst graag orderen! . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button