Kip diner

BBC Good Food-functie Ik ben dolblij dat ik mijn dankbaarheid kan uiten voor een rol in de

BBC Good Food-functie hey_renu Ik ben dolblij dat ik mijn dankbaarheid kan uitspreken voor een vermelding in het BBC Good Food-magazine, septembernummer. Met veel plezier deel ik mijn tips over voedselverspilling in dit prachtige magazine. Ongefilterd, onbeschaamd en opgewonden om mijn exemplaar te bemachtigen, haastte ik me regelrecht naar buiten terwijl het doorregenen in echt Glasgow-weer. Enorm bedankt aan fowlmouthsfood Melissa voor het waarmaken van dit een pinch-me moment ❤️❤️ Enorm bedankt aan jullie allemaal voor de liefde om dit te taggen en te delen in jullie maandelijkse read!! Ik waardeer jullie allemaal. 👉🏽Vergeet niet om mijlpalen te vieren terwijl je je voorbereidt op de weg die voor je ligt. Nelson Mandela ❤️. . . .

Related Articles

Back to top button