Kip diner

AMAZONICO (algehele beoordeling: 8/10, AMAZONICO, MAYFAIR) Vorige week rond deze tijd wa

AMAZONICO 🀩 (Algemene inschatting: 8/10, AMAZONICO, MAYFAIR) Dit keer vorige week wasgoed ik aan ie lust van eentje (zeer geïmproviseerd!) smakelijk Latijns-Amerikaans feest amazonicolondon Ie versiering is omvangrijk plusteken wij zaten ter den buurt van den livemuziekruimte diegene wasgoed wieg. Service wasgoed snel plusteken vriendelijk plusteken ik heb nog nooit zoveel personeel ter eentje restaurant waargenomen! Den hoofdgerechten (eendenrijst plusteken lamskoteletten) plusteken bijgerechten waren absoluut ie record van den maaltijd. Ik vond ie voorgerecht met gerookte aubergine plusteken burrata (plaatje 3) nogal lusteloos plusteken dat zullen ik noch nog eentje keer orderen. Overheen ie generaal denken ik noch dat ie opeten zelf den prijs waard wasgoed, maar ik weet dat jou betaalt voordat den locatie, sfeer plusteken ervaring op eentje plek mits dit. (4 voorgerechten, 2 hoofdgerechten, 2 bijgerechten, 3 toetjes, 2 cocktails plusteken servicekosten = £ 250). . . . . . . . . . . .

Related Articles

One Comment

Back to top button