Kip diner

Als je het gevoel hebt dat je de hele week aan het werk bent, maar beseft dat het eigenlijk pas di is

Indien jij ie intu hebt dat jij den hele week aan ie werkgelegenheid bent, maar beseft dat ie werkelijk schrede dinsdag (πŸ€¦πŸ½β€β™€οΈ) is, dan is TRIPLE (truffelπŸ˜‹) koolhydraten ie oplossing! 😏 (Algemene inschatting: 7/10 – TRUFFEL, SOHO) Ik denken dat dit misschien welnu den miniemste positie is waar ik uiteindelijk heb gegeten! Jouw staat rechtspraak voordat den toiletdeur of maakt werkelijk vrienden met den mensen ongeacht jij? maar ie personeel wasgoed hevig vriendelijk plusteken den klantenservice wasgoed massaal. Watten ie nuttigen betreft, ie wasgoed iedereen prima plusteken geen klachten, maar niets viel op of zorgde ervoor dat ik hier terug wilde haasten – ik zullen hier graag weer nuttigen plusteken zullen ie zowel noch hevig vinden indien ik dat noch deed ?? Ik ging voordat den vegetarische onderdaan (omdat ik dol ben op den beyondmeat-pasteitjes!). Ik kon ie noch promoten wegens ie te vergelijken met den veganistische onderdaan ter Honest Gemeenschap diegene idem pasteitje usances, plusteken ik moeten toegeven dat, hoewel dit lekker wasgoed, ik den voorliefde geef aan den Honest Onderdaan. Ik hield van den smaakwaarneming van den vijgenjam, maar ie wasgoed te zoetsmakend voordat dit onderdaan plusteken overmeesterde alle andere smaken, met den truffel. Den frites plusteken Mac n-kaas waren lekker plusteken ik zullen zij beide weer thuisbezorgen indien ik uiteindelijk terug zullen gaan (ik zullen dan zowel graag den Truffalo-burger met kip trachten!). Portiegroottes van alles waren iets aan den kleine zijkant, vooral den onderdaan, dus ik raad zeker aan wegens zowel eentje twee kanten te hebben. Zoals jij op den laatste plaatje kunt zien, is ie eentje intact klein spijskaart dat ik noch hevig vind. Ik denken dat den roemen redelijk waren voordat ie centrum van Londen plusteken ofschoon ie nuttigen wasgoed lekker plusteken terdege gekookt. (2 gemeenschap, 2 frisdranken, 1 Truffel Parmezaanse frites, 1 Mac n cheese, 1 truffelmayonaise plusteken servicekosten = Β£ 40) . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

6 Comments

Back to top button