Kip diner

(Algemene beoordeling: 6,5/10, WAAR DE PANNENKOEKEN ZIJN, FITZROVIA) Het diner vanavond was

πŸ₯žπŸ₯“πŸ« (Algemene inschatting: 6,5/10, WHERE THE PANCAKES ARE, FITZROVIA) Ie maaltijd vanavond wasgoed ter Charlotte Street wherethepancakesare Ik hou van zoete plusteken hartige smaken samen, dus ging ik voordat den klassieke combinatie van spek, ahornsiroop plusteken bosbessen (Β£ 13 ) Den pannenkoeken waren licht, donzig plusteken was gaar, maar ik had graag watten meer spek plusteken ahornsiroop gehad wegens te voetstappen erop den hoeveelheid pannenkoeken diegene er waren. Overheen ie generaal wasgoed den maaltijd prima, maar ie is noch den uitgelezene versie van dit combinatie diegene ik heb gehad, plusteken ik zullen hier noch vanaf se terug haasten. Service wasgoed snel plusteken vriendelijk, hoewel den positie den hele tijdstip helemaal wezenloos wasgoed (slechts twee andere mensen daarginds!?). . . . . . . . . . . .

Related Articles

3 Comments

Back to top button