Kip diner

(Algemene beoordeling: 6/10 – NOTENDOP, CHARING CROSS) Dit is een mooi klein restaurant

nutshelllondon (algemene inschatting: 6/10-NUTSHELL, CHARING CROSS) Dit is ene smaakvol klein restaurant ongeacht ie Colosseum-theater te Charing Cross waar moderne Iraanse gerechten wordt geserveerd. Hun menukaart is vrij klein plus er stonden werkelijk noch veel waar op ie menukaart diegene mij aanspraken (ik heb dit plek noch gekozen) omdat ie noch ie soort nuttigen is waar ik nuchter van geniet, maar ik ben immer te voordat nieuwe waar trachten /plekken! Ik ging voordat hun robata grill lamsbout (waarvan onzerzijds erbij ie thuisbezorgen worden verteld dat ie medium stopteken zullen wordt gekookt). Ie smaakte ja plus wasgoed overheen ie generaal ja gekookt, hoewel sommige porties ervan voordat mij ene ietsje TE zeldzaam waren. Ie worden geserveerd met ene tomatensalsa, abrikoos plus rozijnen plus wij bestelden ene zijde van hun versie van ‘chips’. Ene ding dat ik van dit maaltijd heb bevestigd, is dat ik absoluut noch van saffraan hou, waar den rozijnen plus ‘chips’ mee op smaakwaarneming waren gebracht 🤣. Dit is noch iets waar ik zoals terug zullen gaan (louter omdat ie noch ie soort nuttigen is waar ik hevig van geniet) plus ik vind ie ene ietsje prijzig, maar mits jou van ene andere/moderne kijk op Iraans nuttigen houdt, dan is ie ie trachten waard. (2 hoofdgerechten lamsbout, 1 zijde & servicekosten = £ 59) . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

5 Comments

  1. I just reviewed here too, and my findings were fairly similar to yours!

  2. Wish I’d seen your review before going here…I normally love Middle Eastern flavours but it just didn’t work here 🤷🏽‍♀️

  3. Aww that’s a shame as I really enjoyed nutshell when I went last year. Their small plates were delicious at lunchtime. And their cocktails 👌🏽

Back to top button